lunes, 24 de octubre de 2011

Italia esta de dol


El pilot italià Marco Simoncelli, de 24 anys, ha mort a causa de la greu caiguda que ha patit aquest matí al GP de Malàisia, que ha estat suspès definitivament.


L'italià va patir un cop al cap per part de la moto d'un altre pilot després de perdre l'equilibri. L'impacte de l'accident li va arrencar el casc. El pilot italià va ser traslladat en helicòpter des del circuit de Sepang a un hospital, on ha mort per parada cardiorespiratòria.


La mort ha estat confirmada per un portaveu de Dorna. Simoncelli s'ha precipitat a terra en la segona volta del GP de Malàisia i ha estat atropellat involuntàriament per Colin Edwards i el seu compatriota Valentino Rossi, que no han pogut evitar impactar amb ell. Edwards també ha caigut, encara que sense conseqüències greus. Rossi ha pogut arribar a boxs sobre la seva moto.


El director dels serveis mèdics del circuit, el també italià Michele Macchiagodena ha explicat que el pilot "va entrar en parada cardiorespiratòria com a conseqüència del fort impacte que va rebre al cap, coll i pit, per la qual cosa es va procedir a la seva intubació ia la realització de maniobres de recuperació durant més de 45 minuts, però totes elles van resultar vanes i les 16.56 (8.56 GMT) hores se li va declarar oficialment mort ".


Des del grup LINK et desitgem que descances en pau.

A mort un gran pilot, a mort Marco Simoncelli.


1 comentario: